Zij


21 jaar. Blond. Blauwe ogen. Sport, Management & Ondernemen. Minor public relations – creating stories. Schrijven. Tennissen. Reislustig. Nieuwsgierig. Leergierig. Doorzetter. Sportief. Behulpzaam. Introvert. Onhandig.

Ja, dat is Resy. Dat ben ik. Een meisje die altijd op zoek is naar een nieuwe uitdaging zijn. Nieuwe uitdagingen op zowel fysiek als mentaal gebied. Ik wil mijn grenzen verleggen en erachter komen hoe ver ik kan gaan, maar vooral wat ik belangrijk vind in het leven en wie ik nou precies ben. Want er zijn genoeg dingen die ik wel leuk vind om te doen en die ik wel redelijk goed kan, maar ik ben op zoek naar dat waar ik in uit blink. Op zoek naar mijn talent. Iets wat mij kenmerkt en waarvan iedereen direct weet dat ik dat ben. Ik ben op zoek naar mijn stem.

Een stem die ik hoop te kunnen ontdekken door weer bezig te zijn met dat wat ik altijd al leuk heb gevonden, schrijven. Vroeger schreef ik schriftjes vol met mijn eigen verzonnen verhalen en begon ik al op mijn tiende met eigen “website’s” maken, waarop ik mijn Photoshop en schrijfcreaties plaatste. Iets wat ik nooit echt serieus nam, maar wat ik puur deed omdat ik het leuk vond. Dat was en is nog steeds het enige waar het bij mij om draait, doen wat ik leuk vind.