Disclaimer

Het schrijven van artikelen doe ik allereerst omdat ik het leuk vind om woorden zo te kunnen koppelen, dat het goedlopende zinnen zijn met een vernieuwende of inspirerende betekenis. Deze betekenis is altijd verbonden met datgene wat ik belangrijk vind en waar ik volledig achter sta.

Daarnaast vind ik het ook leuk om andere dingen met jullie te delen, zoals bijvoorbeeld inspirerende boeken, evenementen of andere producten. Regelmatig koop ik zelf iets wat ik met jullie, mijn lezers, wil delen omdat ik denk dat dit ook voor jullie interessant is, maar het kan ook zo zijn dat een artikel in samenwerking is met een bedrijf en waar ik voor betaald krijg. Indien dit het geval is, wordt dit altijd aan het begin van het artikel weergegeven met Advertorial (een betaalde opdracht) of Sponsored (wanneer ik een product toegestuurd heb gekregen). Dit doe ik omdat ik het belangrijk vind om transparant naar jullie toe te zijn.

Zoals ik ook aangaf, schrijf ik ook regelmatig over producten en evenementen die ik zelf betaald heb, maar die ik wel graag met jullie wil delen. Soms kan het zo zijn dat hierin sprake is van affiliatie links. Dit zijn links die jou naar de website brengen waar je het zelf kan aanschaffen en indien jullie dit doen, dan krijg ik van deze aanbieder een inieminie percentage van het totaalbedrag als bedankje. Hiervan merk jij zelf niks in de prijs, deze is precies hetzelfde als wanneer jij daarvoor het al zou aanschaffen.

Het is niet zo dat ik alle opdrachten maar aanneem, omdat ik daar betaald voor krijg. Ik vind het belangrijk dat waar ik over schrijf zowel bij mij als bij mijn lezers, jullie past, Het is voor een bedrijf dan ook geen garantie dat ik over hun product schrijf wanneer zij deze naar mij toe sturen. Op het moment dat het gaat om een advertorial, is hier van te voren altijd overleg over omtrent de inhoud ervan en pas ik hier mijn eigen schrijfstijl op toe.

Ik zal alleen iets schrijven wanneer ik er zelf 100% achter sta en denk dat jullie, mijn lezers, hier ook enthousiast over zullen zijn!